STEVEN VOORN

Steven Voorn (1969, Loosdrecht) volgde verschillende ICT-opleidingen op mbo- en hbo-niveau. Hij startte zijn loopbaan als ICT’er bij een ingenieursbureau, maar zette ook op jonge leeftijd al een eigen bedrijf op, gericht op het onderhoud van pc’s en kassasystemen. Hierdoor raakte hij al in een vroeg stadium doordrongen van het belang van klantcontact bij serviceorganisaties.

De overstap naar de contactcenterbranche eind jaren negentig was daardoor geen onlogische. In dezelfde periode raakte hij betrokken bij CCMA. Bij facilitair contactcenter Stream leidde hij teams voor kabelaars en hardwareleveranciers; bij Canal+ zat hij als manager new customers aan de andere kant van de tafel en deed hij als uitbesteder ervaring op met verschillende facilitaire dienstverleners. Via een management buyout werd hij in 2002 mede-oprichter van FourPlus, een high end facilitair contactcenter, gericht op de mediasector. In 2007 startte Voorn met zijn eigen adviespraktijk onder de naam VOC-IM.

Gedurende zijn loopbaan heeft Voorn zijn gereedschapskist aangevuld met een post-hbo callcenter management opleiding (1999), Prince II (2008), COPC Registered Coordinator (2009) en een Lean Six Sigma Green Belt opleiding (2011). Daarnaast beschikt Voorn over een uitgebreid netwerk. Voor Voorn staan de onderlinge verbondenheid van de klantcontactorganisatie met ICT en Marketing voorop. Hij is goed op de hoogte van de laatste stand van contactcentertechnologie. Daardoor kan hij goed adviseren over de best passende software om bepaalde processen te verbeteren. Voorn is geen voorstander van langdradige analyseslagen. Hij verschaft graag inzicht en helderheid, maar kan daarna ook uitstekend implementeren do

Ik nodig u graag uit om eens een kop koffie te drinken. Vul uw contactgegevens in en ik neem binnen 24 uur contact met u op.