REFERENTIES

Onderstaand een selectie van mijn opdrachten en opdrachtgevers. Opdrachten omvatten Inbound, outbound, fulfilment en ook advies, interim-/projectmanagement. Indien van toespassing, voorzien van bijbehorende cases.

opdrachtgevers-bijenkorf

De Bijenkorf

‘Steven heeft ons begeleid bij de keuze voor een nieuw communicatiesysteem. Hierbij was zijn steun voor mij erg belangrijk. Steven is authentiek, autonoom en heeft een ongelooflijke passie voor het vak. Met een gerust hart heb ik alles aan hem kunnen toevertrouwen. He gets the job done! 

Ankie Straathof, Manager Customer Contact Center – de Bijenkorf

opdrachtgevers-tmobile

T-Mobile

‘In de maanden dat Steven bij ons werkte, heeft hij bewezen ontzettend veel kennis te hebben van de contactcenter business in alle facetten. Hij beschikt over technische knowhow en is op de hoogte van alle marktontwikkelingen. Zijn werkwijze is kenmerkend; door zich niet als manager op te stellen, maar zich juist onder te dompelen op de werkvloer, neemt hij mensen gemakkelijk mee in zijn enthousiasme. Toch is Steven niet alleen van de aai over de bol, hij durft anderen ook aan te spreken op gedrag en waar nodig te corrigeren. Steven heeft mij enorm ontlast, zodat ik me op andere zaken binnen T-Mobile kon richten. ‘

Eelco Simon, T- Mobile

opdrachtgevers-amsterdam

Gemeente Amsterdam

‘Steven heeft ons heel goed geholpen met Lean Implementatie voor teamleiders. Door zijn grote ervaring ziet hij meteen wat de knelpunten zijn en losse eindjes knoopt hij gemakkelijk aan elkaar.

Steven is geen ‘vrager’ maar een ‘doener’, regelt wat er gebeuren moet. Zijn hulp en inzet waren, samen met zijn warme persoonlijkheid, een enorme steun.’

Claudia Floegel, Gemeente Amsterdam

opdrachtgevers-abnamro

ABN AMRO

“Voorn is een echte netwerkman. Hij kon dingen die niemand anders kon, namelijk er voor zorgen dat het in zes weken qua telefonie allemaal voor elkaar was.” “Voorn heeft hier een gouden rol gespeeld. Hij begrijpt als geen ander wat er nodig is om een servicedesk te runnen.”

Manja van de Grind , Manager Servicedesk ABN AMRO

opdrachtgevers-meeus

Unirobe Meeùs Groep

Steven heeft aandacht voor het projectbelang: hij is volhardend, kan goed doorduwen. Maar hij houdt oog voor de rest van de organisatie.”

Wouter Tiems, Projectleider Unirobe Meeùs Groep

opdrachtgevers-cak

Het CAK

“Steven is een hands on operationeel manager, die heel goed is in het werken met mensen: stimuleren, begeleiden en coachen. Zijn vermogen om zijn expertise te vertalen naar wat de organisatie nodig heeft is een absolute meerwaarde!”

Ian Gerrard, Unitmanager Het CAK (Centraal Administratie Kantoor)

opdrachtgevers-ciz

CIZ

“Het is prettig samenwerken met Steven, hij communiceert helder en werkt graag op basis van concrete afspraken – die hij vervolgens ook precies nakomt.”

Peter v.d. Ketterij, Programmamanager CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg)

opdrachtgevers-carglass

Carglass

“Terugkijkend beschouw ik Voorn als consultant-plus, hij heeft state-of-the-art-kennis ingebracht en meerdere projecten geïnitieerd, waarbij hij ook zorgt voor een succesvolle implementatie”

Willem Mes, Directeur Operations Carglass

opdrachtgevers-unigarant

Unigarant

Periode: 02-2007 – 05-2008

“Steven luistert goed en zet ideeën uit de organisatie om in acties.”

Rob Kamphuis – Algemeen Directeur Unigarant (dochter ANWB)

 

“Gebruik Steven waar hij sterk in is: beweging.”

Paul Baumann – manager sales, marketing en IT Unigarant (dochter ANWB)

Staedion (woningcorporatie)

Periode: 02-2007 – 05-2008

Steven is van het kaliber schouders eronder! Hij gaat ergens voor de volle honderd procent voor en straalt dat ook uit! Voorafgaande aan een reorganisatie heeft Steven bij ons een capaciteitsvraagstuk opgelost. Wat mij tijdens dit proces opviel is dat Steven boven de materie uitstijgt en op die manier overzicht en koers houdt! Hij luistert, heeft duidelijk verstand van zaken, maar staat ook open voor suggesties. Alles bij elkaar heb ik dit als een zeer prettige manier van probleemmanagement ervaren.

Marcus van Engelsdorp – Manager Huuradministratie & Huurincasso – Staedion

 

opdrachtgevers-stream

Stream Int.

Periode: 02-2007 – 05-2008

“Steven has done a tremendous job in turning around one of the worst performing teams in Stream Amsterdam into the best team. He was able to do that through providing strong focus to the results of the team, through passionate coaching of his team members and through his analytical rigor. Steven has truly proven to be an excellent customer service professional.”

Joop Heijenrath – President EMEA – Stream Int.

 

opdrachtgevers-4utraining

4U Group (4U Trainingen)

Periode: 02-2007 – 05-2008

“Bij het opzetten en leiden van het Contact Center van 4U Groep heb ik Steven leren kennen als een fijne, betrouwbare en capabele manager. Doelgericht, resultaat-gedreven, collegiaal zijn kernwoorden voor Steven. Met hem in de ploeg haal je een kanjer binnen.”

Gert Bras – CEO – 4U Group (4U Trainingen) 

Ik nodig u graag uit om eens een kop koffie of thee te drinken. Vul uw contactgegevens in en ik neem binnen 8 uur contact met u op.